Γενικές Πληροφορίες

1. Πώς θα παρακολουθήσω το συνέδριο;

Το συνέδριο για να το παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να είναι:


Α) Εγγεγραμμένος και να έχει πραγματοποιήσει την πληρωμή του είτε μέσω χρεωστικής κάρτας από το αντίστοιχο link είτε καταθέτοντας το ποσό στον λογαριασμό του haoms και στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης στο [email protected].

Β) Να έχει συνδεθεί στο site haoms2021.org. Αν είστε συνδεδεμένος/η στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας θα πρέπει να εμφανίζεται το μήνυμα WELCOME (ONOMA) . Αν δεν βλέπετε το μήνυμα αυτό τότε πρέπει να κατευθυνθείτε στην σελίδα LOGIN και να χρησιμοποιήσετε το email σας (αυτό με το οποίο κάνατε την εγγραφή σας) και το password που επιλέξατε κατά την διάρκεια της εγγραφής σας.

Αν για κάποιο λόγο δεν θυμόσαστε τον κωδικό σας επικοινωνήστε μαζί μας 2130406399 για αλλαγή του κωδικού σας.

Γ) Τα δύο δωμάτια του συνεδρίου θα μπορείτε να τα επισκεφτείτε τις ημέρες του συνεδρίου στην σελίδα https://www.haoms2021.org/live-conference/ . Εκεί επιλέγετε το δωμάτιο το οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε.


2. Τι χρειάζομαι για την παρακολούθηση του Event;

H παρακολούθηση του Συνεδρίου γίνεται αποκλειστικά μέσω του browser σας.

! Αποφύγετε να παρακολουθήσετε το συνέδριο από Safari.

Προτείνουμε o browser να είναι chrome. Επίσης για την καλύτερη εμπειρία σας θα πρέπει η ταχύτητα του internet σας να είναι τουλάχιστον 10Mbs το Download.

Αν η σύνδεση σας είναι επαρκής αλλά συνεχίζετε να παρατηρείτε προβλήματα ταχύτητας, βεβαιωθείτε ότι δεν κατεβάζετε κάτι στον Η/Υ σας ή κάποιος άλλος από το ίδιο δίκτυο.


3. Είμαι στο δωμάτιο και βλέπω εικόνα από τις ομιλίες αλλά δεν έχω ήχο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήχο στον Η/Υ σας, ελέγχοντας την ένταση του ήχου αρχικά από εκεί. Στην σελίδα του κάθε δωματίου, στο παράθυρο του zoom, όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα μήνυμα Join Audio by Computer . Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό και αν ο browser σας εμφανίσει κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης, επιλέξτε το ΟΚ.


4. Είμαι στο δωμάτιο και δεν βλέπω κάποια εικόνα, μόνο μια αντίστροφη μέτρηση.

Tο συνέδριο δεν είναι Live εκείνη την στιγμή. Αν η αντίστροφη μέτρηση έχει πάει στο 0 και δεν εμφανίζεται το παράθυρο του Zoom τότε δοκιμάστε να κάνετε reload την σελίδα από τον Browser σας.

SILVER SPONSORS