Δημήτριος Παπαδάκης

Δημήτριος Παπαδάκης

DMD, MD
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1997. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την ειδίκευση του στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, την οποία ολοκλήρωσε το 2002. Ακολούθως υπηρέτησε στη Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του 251 ΓΝΑ ως Επιμελητής και κατόπιν Αναπλ. Διευθυντής.

Από το 2008 ασκεί την ειδικότητα του αποκλειστικά σε ιδιωτική βάση, στα δύο ιατρεία του στην Αθήνα και τα Χανιά. Διατηρεί χειρουργικά προνόμια στα νοσοκομεία Βιοκλινική Αθηνών (Αθήνα), Μετροπολιταν General (Αθήνα), Ιατρικό Περιστερίου (Αθήνα), Iasis Hospital (Χανιά) και Chania Clinic (Χανιά).

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κρανιογναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Εταιρείας Στοματικών και Γναθοπροσωπικών Χειρουργών. Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Στοματικών και Γναθοπροσωπικών Χειρουργών Ελλάδος καθώς και Instructor Faculty Member του American College of Surgeons/ATLS από το 2006.

Τα χειρουργικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην υπολογιστικά καθοδηγούμενη στοματογναθοπροσωπική χειρουργική, την ορθογναθική χειρουργική, την αισθητική χειρουργική του προσώπου, τη χειρουργική των σιελογόνων αδένων, τη χειρουργική με LASER και φυσικά στη χειρουργική του στόματος, την οστική ανάπλαση των γνάθων και την προκεχωρημένη οδοντική εμφυτευματολογία.