Γεώργιος Κωστάκης

Γεώργιος Κωστάκης

MD, DDS, MSc, MSc, PhD
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Ο Δρ. Γεώργιος Κωστάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1998.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως Οδοντίατρος του στρατοπέδου της Τανάγρας για περίπου ένα χρόνο.

Συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και του απονεμήθηκε ο τίτλος MSc in Oral and Maxillofacial Surgery από το University of Manchester το 2000.

Από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών του απονεμήθηκε Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Μάστερ) στην Παθοβιολογία Στόματος με εξειδίκευση στη Χειρουργική του Στόματος.

Τον Οκτώβριο του 2009 αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ως ειδικευόμενος Γναθοχειρουργικής εργάστηκε στη Χειρουργική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Αγία Όλγα και στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Ευαγγελισμός.

Ως επικουρικός ιατρός έχει εργασθεί στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ για δύο έτη.

Είναι διδάκτωρ της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο επιστημονικό πεδίο της Μοριακής βιολογίας του Καρκίνου στόματος.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ερευνητικές και κλινικές δραστηριότητες γναθοχειρουργικών τμημάτων, όπως του τμήματος Head and Neck-Skull Base Surgery της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του University of Kosice της Σλοβακίας και του τμήματος Oral and Maxillofacial Surgery του Aintree Hospital στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας και του τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου της Taipei στην Taiwan.

Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Σήμερα συνεργάζεται με το Ιατρικό κέντρο Αθηνών και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, καθώς και με την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.