Νικόλαος Μάρκου

Νικόλαος Μάρκου

DDS, MSc
Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Οδοντιάτρου το 1995. Ολοκλήρωσε την τριετή ειδίκευσή του στην Περιοδοντολογία στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2005.

Το 2010 διετέλεσε επί εξαμήνου επιστημονικός συνεργάτης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια, ενώ εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά.

Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής του Περιοδοντολογικού τμήματος του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών και Υποδιευθυντής του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών και ταυτόχρονα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει επίσης στις Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ως επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Περιοδοντολογίας και είναι εκλεγμένο ενεργό μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικής άσκησης στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία.