Πρόγραμμα Χορηγιών

Λόγω της πανδημίας της COVID-19 το HAOMS2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη μορφή Online Digital Conference. Όλες οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου (haoms2021.org), η οποία θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα που θα φέρει κοντά τους ομιλητές, τους χορηγούς και τους επισκέπτες.

Τι αλλάζει για τους χορηγούς

Η προβολή των εταιρειών και των προϊόντων τους θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Αυτό αποκλείει τα παραδοσιακά μέσα προβολής με αφίσες και περίπτερα, αλλά παρέχει ευελιξία για νέους τρόπους διαφήμισης.

Διεθνώς όλα τα συνέδρια της κατηγορίας μας πραγματοποιούνται πλέον ηλεκτρονικά και τόσο οι ομιλητές όσο και οι χορηγοί και οι επισκέπτες έχουν προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Ποια μέσα προβολής είναι διαθέσιμα

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου θα υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για τα εικονικά περίπτερα (e-Stands) μέσα από τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν τα για προϊόντα και να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Επιπλέον, οι χορηγοί που θα επιλέξουν κάποιο πακέτο (Platinum, Gold, Silver) έχουν επιπλέον δυνατότητα προβολής με ειδικές συνεδρίες (Sponsored Sessions) αλλά και προβολή διαφημιστικών banners σε επιλεγμένες περιοχές της ιστοσελίδας του συνεδρίου.

Ηλεκτρονικά Περίπτερα (e-Stands)

Basic e-Stand (€500)
Βασικό εικονικό περίπτερο μέσω του οποίου προβάλλεται ο κατάλογος προϊόντων, video παρουσίασης προϊόντων και τα στοιχεία επικοινωνίας του χορηγού.

Premium e-Stand (€1000)
Μεγαλύτερο εικονικό περίπτερο μέσω του οποίου προβάλλεται ο κατάλογος προϊόντων, video παρουσίασης προϊόντων και τα στοιχεία επικοινωνίας του χορηγού.

Ειδικές Συνεδρίες (Sponsored Sessions)

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται ειδικές συνεδρίες κατά τις οποίες οι χορηγοί Gold & Platinum έχουν δυνατότητα να παρουσιάσουν ζωντανές εκδηλώσεις με ομιλητές της επιλογής τους (μέσω της πλατφόρμας Zoom) ή σχετικό βίντεο της επιλογής τους (μέσω της πλατφόρμας YouTube).

Πακέτα Χορηγιών

Platinum (€4000)
Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Προβολή Λογοτύπου στις θέσεις προβολής Platinum της ιστοσελίδας
 • Ένα Premium e-Stand
 • Δύο ώρες Sponsored Sessions
 • Είκοσι (20) Προσκλήσεις Συμμετοχής

Gold (€2500)
Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Προβολή Λογοτύπου στις θέσεις προβολής Gold της ιστοσελίδας
 • Ένα Premium e-Stand
 • Μία ώρα Sponsored Sessions
 • Δώδεκα (12) Προσκλήσεις Συμμετοχής

Silver (€1500)
Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • Προβολή Λογοτύπου στις θέσεις προβολής Silver της ιστοσελίδας
 • Ένα (1) Premium e-Stand
 • Οχτώ (8) Προσκλήσεις Συμμετοχής

Επιλογή πακέτου ή περιπτέρου

Η διάθεση των πακέτων γίνεται με σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας το συντομότερο δυνατόν.

Η επιλογή πακέτου δεν είναι υποχρεωτική.
Μπορείτε να επιλέξετε να συμμετέχετε μόνο ως ηλεκτρονικό περίπτερο (Basic ή Premium). Τα Sponsored Events όμως είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μέσω πακέτων Gold & Platinum λόγω περιορισμών του προγράμματος.

Διάρκεια χορηγίας

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου θα παραμείνει ενεργή μέχρι το τέλος του έτους (2021).

Υπόδειγμα χορηγιών

Επισκεφθείτε την ενότητα Sponsors στην ιστοσελίδα του συνεδρίου για να δείτε παραδείγματα των εικονικών περιπτέρων και του χορηγικού περιβάλλοντος.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

SILVER SPONSORS